Hírek, újdonságok

1-5 of 12<< Első  < Előző  1  2  3  Következő >  Utolsó >>

"Kurtítja" Kurz a magyaroknak járó családi pótlékot-bekeményít az új osztrák kormány

2018.05.02.

Döntött az osztrák kormány- 2019-től kevesebb családi pótlék járna az Ausztriában dolgozó magyaroknak. A döntéshez Brüsszelnek is lesz pár szava!

Strache-und-Kurz.jpg

Tovább olvasom

Összeült az osztrák kormány- egyik első törvényük lenne a külföldi munkavállalók családi pótlékjának megrövidítése

2018.01.05.

Összeült az osztrák kormány steiermark-i Seggauberg várában, hogy elkezdje programjának megvalósítását.

Elképzeléseik között szerepel az Ausztriában dolgozó európai uniós munkavállalók külföldön élő gyerekei után járó családi pótlék megrövidítése.

Ez fontos hatással lehet a külfüldről áramló munkaerőre, különösen a magyar munkavállalókra.

kurzstrache4.jpg

Tovább olvasom

Újdonságok 2017-es évben- adó, családi pótlék gyes!!!!!

2018.01.05.

Mint minden évben most is szeretnénk olvasóinkat ellátni a legfrissebb információkkal, tippekkel, öteletekkel legyen szó adóvisszatérítésről, családi pótlék vagy gyes igénylésről.

Itt megtalálják az Ausztriában dolgozók az őket érintő legfrisebb híreket.

Tovább olvasom

Ismét visszadobta Brüsszel az osztrák miniszterek kezdeményezését családi pótlék csökkentés ügyben

2016.12.15.

Az osztrák kancellár, és miniszterei levélben kérték az Európai Bizottságot, hogy iktassák törvénybe az Ausztriában dolgozó, külföldi (Európai Uniós) munkavállalók családi pótlék csökkentését.

Familienbeihilfe.jpg

Azonban ismét kudarcot vallott Christian Kern osztrák szövetségi kancellár, Sebastian Kurz külügyminiszter és Sophie Karmasin családügyi miniszter próbálkozása az Unió tagállamaiból érkező, így elsősorban a magyar munkavállalók ausztriai családi pótlék juttatásainak megkurtítására


Tovább olvasom

Baljós kilátások családi pótlék ügyben- Döntöttek az uniós csúcson a szociális elllátásokról.

2016.02.25

faymann-cameron.jpg

Úgy látszik Sebastian Kurz, osztrák külügyminiszter kijelentései az uniós munkavállalók családi pótlék igénylésével kapcsolatban mégsem csak amolyan légből kapott, „osztrákos lázálom” volt.

Két hónapja még elképzelhetetlennek tartottuk, hogy előfordulhat, most mégis úgy tűnik megállapodtak Európa vezetői arról, hogy nem minden uniós állampolgárt illetnek meg egyforma jogok az Európai Unióban, különös tekintettel a más tagországban dolgozókszociális juttatásait illetően.

Tovább olvasom

1-5 of 12<< Első  < Előző  1  2  3  Következő >  Utolsó >>

Telefon: +36 70 211 60 69

Rólunk

Célkitűzésünk, hogy az Ausztriában dolgozó, magyar honfitársaink adóvisszatérítéssel, családi pótlékkal és gyes igényléssel, valamit szociális ellátással és pénzügyekkel kapcsolatos ügyeit átláthatóvá és érthetővé tegyük. Továbbá célunk, hogy ezeket az ügyeket a legegyszerűbb úton és a leggyorsabban bonyolíthassa mindenki irodánkon keresztül. Hivatásunk, hogy az Ausztriában Dolgozó Magyarok támogatásunkkal az összes anyagi előnyt ki tudják használni, melyek megilletik Őket!

Elérhetőségek